MALO BOGATSTVO

Prodala zemlju u Dalmaciji i ostala bez tri milijuna kuna! Lažni policajci opljačkali stariju ženu

Ilustracija: Riportal

Kako su počinitelji doznali da u tom stanu žena ima pravo malo bogatstvo nije poznato

Umirovljena 76-godišnja žena iz Zagreba, opljačkana je u vlastitom stanu nakon što su se Dino Š. (27) i Roman  S. (29) predstavili kao policajci te ih je ona pustila u stan. Ukrali su joj skoro tri milijuna kuna. Za trećim počiniteljem se još traga.

Prevarili su nju i njezinu kćer s lažnim prikazivanjem činjenica pa im je umirovljenica pokazala gdje drži novac koji su oni tobože došli provjeriti da nije krivotvorina, a koji potječe od prodaje zemljišta u dalmatinskom kraju, piše Jutarnji list.

„U tom je trenutku, zasad nepoznati muškarac tjelesno nasrnuo na nju upućujući joj prijetnje koje su kod nje izazvale strah za vlastiti život kao i za život njezine obitelji. Muškarac je potom otuđio veću količinu novca te zajedno s 29-godišnjakom napustio stambenu zgradu“, kažu iz PU zagrebačke dodajući da su s plijenom pobjegli vozilom kojim su se i dovezli.

Prestravljena žena odmah je obavijestila policiju koja je vrlo brzo ušla u trag dvojici lažnih policajaca.

Kako su počinitelji doznali da u tom stanu žena ima pravo malo bogatstvo te je li ukradeni novac pronađen još uvijek nije poznato.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari