VOZAČI, OPREZ!

Prometna nesreća kod Njivica na Krku, Krčkom magistralom vozi se otežano i usporeno!

Foto: Fac ebook - Pixell

Zbog prometne nesreće na DC102 kod Njivica vozi se otežano

Nesreća se dogodila danas rano poslijepodne a u njoj je, prema prvim izvještajima s terena, sudjelovalo nekoliko osobnih vozila te teretno vozilo krčkog komunalnog poduzeća za prikupljanje komunalnog otpada.

Za sada nam nisu poznate okolnosti i uzroci ove nesreće. Prema prvim informacijama s terena, u nesreći ima teže ozlijeđenih osoba ali, nažalost, i poginulih.

Također, HAK javlja da se i na DC425 između Ploča i naplate Karamatići vozi jednim trakom, uz regulaciju prometne policije, zbog prometne nesreće.

Zbog rasutog tereta na državnoj cesti DC1 SOLIN u Rotoru “BILICE” prometuje se sa dva lijeva prometna traka dok je treći krajnji desni trak zatvoren za promet uz privremenu fizičku regulaciju.

Povećana je gustoća prometa na pojedinim dionicama autocesta u blizini odmorišta, prilazima naplatnih postaja, na Krčkom mostu u oba smjera, pojedinim graničnim prijelazima, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova te se vozači mole za povećanu pažnju i strpljenje.

NAJNOVIJE: U prometnoj nesreći kod Njivica smrtno stradala jedna osoba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari