PROMETNA NESREĆA NA KRNJEVU: Vozač osobnog automobila u bolnici

Do prometne nesreće došlo je na „zloglasnom“ raskrižju Liburnijske-Zvonimirove-Zametske ulice

Danas oko 16.30 sati na raskrižju Liburnijske-Zvonimirove-Zametske ulice došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i osobni automobil. U nesreći je teže stradao vozač osobnog automobila koji je prevezen na hitni trakt KBC-a Rijeka – lokalitet Sušak.

U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti ovog nesretnog događaja. Promet je tim dijelom grada neko vrijeme bio otežan i usporen zbog odvijanja uviđaja nezgode a vozači su od strane pripadnika prometne policije upućivani na strpljenje odnosno obilazne prometne pravce.

Zasad nije poznato više podataka o svim okolnostima ove nesreće. O novim saznanjima javit ćemo naknadno.

Tek nekih 15-tak minuta ranije, u Malinskoj na otoku Krku (kod trgovačkog centra Plodine), dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i teretno vozilo.

Deblji kraj izvukla je jedna ženska osoba koja je s teškim ozljedama u besvjesnom stanju prevezena na hitni trakt KBC-a Rijeka – lokalitet Sušak.

Očevid ove nesreće je trajao dobar dio popodneva zbog čega je promet na tom području bio otežan i usporen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari