PROMETNA NESREĆA NA MARTINKOVCU: Vozačica izgubila nadzor nad „fiestom“ i udarila u nadolazeći „clio“

Danas rano poslijepodne na području Martinkovca na glavnoj prometnici prema Kastvu dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su stradale dvije osobe, vozačice osobnih automobila „ford fiesta“ odnosno „renault clio“.

Prema tvrdnjama očevidaca, do nesreće je došlo kada je vozačica „forda fieste“ izgubila kontrolu nad vozilom (vjerojatno zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti, odnosno mokrom kolniku) te se njezino vozilo „izvrtilo“ na prometnici. U tom trenutku iz suprotnog smjera je naišlo vozilo „renault clio“ kojim je također upravljala vozačica, i došlo je do sudara dvaju vozila.

prom1

U nesreći su prema tvrdnjama očevidaca obje vozačice zadobile tjelesne ozljede, i po dolasku policije i vozila hitne pomoći odvezene su na Hitni trakt riječkog KBC-a.

Promet je tim dijelom grada bio privremeno znatno otežan zbog postupanja odnosno uviđaja policije i drugih službi. Materijalna šteta na vozilima je poprilična, a službeni uzroci nesreće znat će se nakon obavljenog uviđaja na mjestu događaja.

prom2

No najvažnije je da unesrećeni ne otrpe ozbiljnije zdravstvene posljedice – lim će se izravnati i vozila popraviti, ali ljudsko zdravlje i životi su od neprocjenjive vrijednosti i važnosti. Stoga, opreznije vozite u kišnim uvjetima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari