PROMETNA NESREĆA NA ŠKURINJAMA: „Opel“ naletio na pješaka kod Doma zdravlja!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Nesreća se dogodila oko 14 sati u Osječkoj ulici kod kućnog broja 72

U Osječkoj ulici kod kućnog broja 72, na pješačkom prijelazu koji od trgovačkog centra i benzinske postaje vodi prema zgradi Doma zdravlja, danas oko 14 sati došlo je do naleta osobnog vozila „Opel corsa“ riječkih registracijskih oznaka na pješaka.

Automobil se kretao iz smjera centra grada prema rotoru na Škurinjama no vozač nije obratio dovoljnu pažnju na stanje na cesti te dolaskom na pješački prijelaz nije uočio pješaka koji je završio pod kotačima njegova automobila.

Sreća u nesreći je da se sve dogodilo u blizini zdravstvene ustanove, a vrlo brzo su na poprište nezgode stigli i djelatnici hitne medicinske službe. Zasad nije poznata težina ozljeda nesretnog pješaka.

Policija je na mjesti nesreće obavljala očevid pa se neko vrijeme promet tim dijelom grada odvijao otežano i usporeno, što je stvorilo gužve na prilazima rotoru na Škurinjama.

foto nesreća škurinje 2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari