SREĆOM -BEZ OZLIJEĐENIH

Prometna nesreća u Fužinskoj ulici: Automobil se zabio u autobus Autotroleja

Foto: Riportal

Nesreća se dogodila oko 19 sati na prometnici koja spaja Škurinje i Drenovu

Danas predvečer oko 19 sati u Fužinskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila – osobno vozilo gospićkih registarskih oznaka i autobus Autotroleja koji prometuje na liniji 5.

Foto: Riportal

U ovoj prometnoj nesreći, prema prvim informacijama, nije bilo teže ozlijeđenih osoba. Kako je danas državni praznik, u autobusu na gradskoj liniji 5 nije bilo jako puno putnika a prema prvim informacijama putnici su tek pretrpjeli velik šok dok teže ozlijeđenih osoba u autobusu nije bilo.

Na automobilu marke VW pričinjena je, međutim, prilično velika materijalna šteta.

Autobus Autoroleja vozio je svojom uobičajenom rutom iz pravca Škurinja prema Drenovi kada je u oštrom zavoju na njega iz suprotnog smjera naletio automobil.

Foto: Riportal

Za pretpostaviti je da je uzrok nesreće neprilagođena brzina osobnog vozila koje nije moglo savladati oštar zavoj pa se VW zabio u autobus produživši svoju putanju u neželjenom smjeru. No treba ipak pričekati službene rezultate policijskog očevida kako bi se točno znale sve okolnosti i uzroci ove prometne nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari