PROBLEMI U PROMETU

Prometne nesreće kod čvora Hreljin i kod čvora Oštrovica, vozi se usporeno

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Novi tjedan odmah ujutro počeo je nažalost i s novim nesrećama u prometu

Prometna nesreća dogodila se jutros na autocesti A7 između čvora Sv. Kuzam i čvora Hreljin u smjeru mosta Krk. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Druga prometna nesreća dogodila se na autocesti A6 između čvora Oštrovica i čvora Vrata u smjeru Zagreba. Promet se zbog ove nesreće odvija jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

U Gorskom kotaru pada i snijeg, a mjestimice ga ima razmočenog na kolniku. Magla smanjuje vidljivost ponegdje u unutrašnjosti i u Gorskom kotaru.

Zimski su uvjeti i promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u Gorskom kotaru.

Vozačima se savjetuje da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila i ne kreću na put bez zimske opreme.

U prekidu trajektne i katamaranske linije

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su: trajektne linije: Lopar-Valbiska i Dubrovnik-Lopud-Suđurađ; katamaranske linije: Rijeka-Cres-Mali Lošinj, Novalja-Rab-Rijeka, Lastovo-Korčula-Dubrovnik, Korčula-Hvar-Split, Vis-Split; brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Vozači se mole za oprez!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari