LAKŠE SE DIŠE!

Provaljivao u kafiće u centru Rijeke i ukrao više tisuća eura. Policija ga uhvatila

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Osumnjičeni 48-godišnjak je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je 24. kolovoza provalio u ugostiteljski objekt u središtu Rijeke iz kojega je otuđio novac i druge predmete. Time je riječku trgovačku tvrtku oštetio za najmanje 1000 eura.

Tijekom istraživanja otkriveno je da je istovrsno kazneno djelo počinio i 16. kolovoza u ugostiteljskom objektu užeg središta Rijeke iz kojeg je pri tome uz novac, otuđio i nekoliko boca alkoholnih pića te druge predmete u vrijednosti oko 300 eura.

Također je utvrđeno da je u istoj ulici, ali u drugom ugostiteljskom objektu, 25. kolovoza počinio krađu na štetu hrvatske državljanke kojoj je otuđio torbicu s mobitelom, novčanikom i drugim predmetima pa je tako oštetio za oko 1300 eura.

U navedeni ugostiteljski objekt je i provalio u mjesecu lipnju te tada otuđio novac i druge predmete pa tako teškom krađom riječko trgovačko društvo oštetio za najmanje 450 eura.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem, kao i dvije krađe, 48-godišnji osumnjičenik je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari