PROVALNICI NE MIRUJU: U Rijeci i Kukuljanovu provaljeno u „BMW“, „Ford“ i „Mazdu“

PROVALNICI NE MIRUJU: U Rijeci i Kukuljanovu provaljeno u „BMW“, „Ford“ i „Mazdu“

Automobili su i dalje omiljena meta provalnika na riječkom području. U protekla dva dana novi slučajevi obijanja i krađe

U protekla dva dana policija je evidentirala tri provale u osobna vozila na području Rijeke i Kukuljanova.

Za sada nepoznati počinitelji provalili su u vozila marke „BMW“, „Ford Focus“ i „Mazda“ koja su bila parkirana na području Podvežice, Trsata te Kukuljanova i iz njih otuđili torbe s osobnim dokumentima, novcem i drugim vrijednim predmetima. Između ostalog, otuđen je i aparat za varenje.

Počinitelji su ovim kaznenim djelima oštetili dvoje hrvatskih državljana i komunalno društvo iz Kostrene, a materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske i ovom prilikom pozivaju građane na povećani oprez prilikom parkiranja vozila, kao i ostavljanja osobnih i vrijednih predmeta u njima. Naime, tako ostavljeni predmeti privlače pozornost kradljivaca i predstavljaju im mamac za počinjenje kaznenih djela provale i krađe. Vrlo često počinjena materijalna šteta razbijanjem stakla ili obijanjem brave vozila je veća od same vrijednosti ukradenog predmeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari