PROVALNICI NE MIRUJU: U Rijeci i Kukuljanovu provaljeno u „BMW“, „Ford“ i „Mazdu“

Idi na originalni članak
PROVALNICI NE MIRUJU: U Rijeci i Kukuljanovu provaljeno u „BMW“, „Ford“ i „Mazdu“

Automobili su i dalje omiljena meta provalnika na riječkom području. U protekla dva dana novi slučajevi obijanja i krađe

Oglas

U protekla dva dana policija je evidentirala tri provale u osobna vozila na području Rijeke i Kukuljanova.

Za sada nepoznati počinitelji provalili su u vozila marke „BMW“, „Ford Focus“ i „Mazda“ koja su bila parkirana na području Podvežice, Trsata te Kukuljanova i iz njih otuđili torbe s osobnim dokumentima, novcem i drugim vrijednim predmetima. Između ostalog, otuđen je i aparat za varenje.

Počinitelji su ovim kaznenim djelima oštetili dvoje hrvatskih državljana i komunalno društvo iz Kostrene, a materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske i ovom prilikom pozivaju građane na povećani oprez prilikom parkiranja vozila, kao i ostavljanja osobnih i vrijednih predmeta u njima. Naime, tako ostavljeni predmeti privlače pozornost kradljivaca i predstavljaju im mamac za počinjenje kaznenih djela provale i krađe. Vrlo često počinjena materijalna šteta razbijanjem stakla ili obijanjem brave vozila je veća od same vrijednosti ukradenog predmeta.

Exit mobile version