RTL EKSKLUZIVNO

Video | Prvi put za kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: ‘Sve mi je stresno’

‘Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo’, istaknuo je Marko Grgačević

Riječko Općinsko državno odvjetništvo zbog incidenta na Platku otvorilo je istraživanje protiv 21-ogodišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Odnosi se to na napadača koji je s leđa prišao HGSS-ovcu i udario ga nogom u glavu, a njegov nam je odvjetnik potvrdio kako nema saznanja o mogućem privođenju branjenika.

RTL Danas doznaje kako je odvjetništvo počelo s ispitivanjima pa je jutros tako kod njih bio i ozlijeđeni HGSS-ovac. Po završetku, ekskluzivno je s njime razgovarala Maja Brkljača.

Ispred Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci ekskluzivno za RTL razgovarala je s Markom Grgačevićem, žrtvom napada na Platku i članom HGSS-a Stanice Rijeka.

U razgovoru nam je Grgačević rekao kako je na ispitivanje pozvan kao žrtva. “Bio sam s tužiteljicom 30-40 minuta”, kazao je Grgačević.

Na pitanje o tome misli li je li ovo njegovo posljednje saslušanje i je li netko danas to spominjao odgovorio je: “Nadam se da je ovo moje zadnje saslušanje odnosno svjedočenje. Nitko to nije spominjao”.

Grgačević je priznao je i kako mu je sve ovo dosta traumatično.

“Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo”, istaknuo je Grgačević.

“Mislim da je ova situacija svima stresna. Svima oko mene i meni samom. Ipak, mislim da će svemu tome pomalo doći kraj”, rekao je Grgačević.

U Rijeci, u središtu grada, na Korzu u srijedu će se, 8. veljače, održati miran prosvjed kako bi se glasno i jasno reklo ne bilo kakvom obliku nasilja, izvještava Maja Brkljača za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari