PUCNJAVA NA SVISVETE. Sukobili se na Turniću, jurili autima po gradu i pucali ispred grill caffea u Osječkoj ulici!

Foto: ilustracija (screenshot )

U pucnjavi je ozlijeđen jedan muškarac, s prostrijelnom ranom noge otremljen je vozilom hitne pomoći na medicinsku obradu u riječki KBC

Suluda potjera automobilima središtem grada i pucnjava iz vatrenog oružja u Osječkoj ulici danas nešto iza podneva uznemirili su građane užeg središta grada.

Kako javlja Novi list, sukob zasad neutvrđenog broja ljudi započeo je još na benzinskoj crpki na Turniću nakon čega je uslijedila suluda vožnja ulicama Rijeke sve do grill caffe Adria u Osječkoj 14 gdje je jedno od vozila naglo prepriječilo put drugom vozilu. Muškarac je izašao iz auta i počeo pucati u osobu u drugom autu.

Na terasi ugostiteljskog objekta u tom se trenu nalazio velik broj gostiju, od čega velik broj žena i djece. Kad su začuli pucnjeve, svi su u strahu za vlastiti život polegli na tlo.

Očevid je u tijeku, i policijski službenici na čelu s županijskim ržavnim odvjetnikom rade na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Navodno je privedeno četvero osumnjičenih za oružani incident, a naknadno se saznalo da je u cijelom incidentu ozlijeđena još jedna ženska osoba koja je također medicinski zbrinuta.

Motivi sukoba javnosti zasad nisu poznati a policija radi na njihovu utvrđivanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari