Pucnjava u Zagrebu: Mario Korade pucao iz vatrenog oružja, policija ga ubrzo uhitila

Foto: Pixsell

Uhićen je Mario Korade. Zasad nema informacija o ranjenim osobama

U zagrebačkom naselju Novi Jelkovec u nedjelju poslijepodne odjeknula je pucnjava.

“Dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja zaprimili smo nešto nakon 16 sati. Brzom intervencijom policijskih službenika osoba koja se dovodi u vezu s ovim slučajem je uhićena. Pucnjava se dogodila u Ulici Ljudevita Posavskog, a za sada nemamo informacija o ranjenim ili ozlijeđenim osobama. Kriminalističko istraživanje je u tijeku nakon čega ćemo imati više informacija”, izjavili su iz Policijske uprave zagrebačke za Vijesti.hr.

Kako neslužbeno doznajemo, do pucnjave je došlo kod Millenium centra koji je prije nekoliko godina gotovo u potpunosti izgorio u požaru. Uhićen je Mario Korade, sin generala Ivana Koradea.

Mario Korade je nedavno izašao iz zatvora u Glini.

Bio je osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora zbog različitih kaznenih djela i to na temelju dvije spojene optužnice. Optužnicama je terećen za protupravno oduzimanje slobode i nanošenje teških tjelesnih ozljeda u jednom slučaju te iznude u drugom.

Prema prvoj optužnici, u siječnju 2015. godine protupravno je lišio slobode braću Roberta i Nenada Bistrovića te njihova susjeda Zlatka Behinu koji su u blizini njegovog imanja sjekli stabla. Korade ih je navodno i tukao i prijetio pištoljem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari