ŽUTA MINUTA NA NAJJAČE

PUK’O MU FILM! Mladiću zatvorili trgovinu ‘pred nosom’, potpuno je podivljao: Iščupao kvaku i vikao da će sve zapaliti

Foto: Unsplash

Trgovkinja je ispričala da je taj dan radila do 14 sati, kada je počela raditi obračun čula je da netko pokušava otvoriti vrata. Pozvala je policiju nakon što je vidjela kako mladić baca kvaku od vrata na automobil

Karlovčanin (28) otrgnuo je kvaku trgovine i pogodio parkirano osobno vozilo, udubio je lim i prouzročio štetu na vozilu od 700 eura, piše KA portal.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv mladića smatrajući ga krivim za oštećenje automobila na parkiralištu trgovine, koje je počinio jer se trgovina zatvorila njemu ‘pred nosom’.

Okrivljeni nije iznosio obranu niti odgovarao na pitanja. Tužiteljstvo je tijekom razgovora sa svjedocima utvrdilo da je okrivljeni nakon zatvaranja trgovine iz vrata iščupao kvaku, bacio ju na automobil i vikao da će sve zapaliti.

Prijetnje su bile ozbiljne jer je zapalio obližnji koš za smeće. Policija ga je uhitila zbog remećenja javnog reda. Sud je odredio njegovo zadržavanje 15 dana u zatvoru.

Trgovkinja je ispričala da je taj dan radila do 14 sati, kada je počela raditi obračun čula je da netko pokušava otvoriti vrata. Pozvala je policiju nakon što je vidjela kako mladić baca kvaku od vrata na automobil.

Okrivljeni je poznat po počinjenju više kaznenih djela, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari