BANJA LUKA NA NOGAMA

Radio je i u Hrvatskoj: Pedofil nakon izricanja presude iskočio kroz prozor suda u BIH! Traže ga u 2 zemlje

Mediji iz susjedstva pišu da je ostao sam u prostoriji sa sudskom policajkom koja mu se suprotstavila, ali muškarac je uspio pobjeći

Seksualni predator iz Kaknja u utorak je pobjegao s banjalučkog Osnovnog suda nakon što je proglašen krivim za zlostavljanje djevojčice (9), javlja ICV.

Izrečena mu je presuda od četiri godine zatvora, a muškarac je iskočio kroz prozor suda i tako pobjegao policiji koja ga trenutno osim u BIH traži i u Srbiji. Nije isključeno ni da bi skrovište mogao potražiti u Hrvatskoj.

Mediji iz susjedstva pišu da je ostao sam u prostoriji sa sudskom policajkom koja mu se suprotstavila, ali muškarac je uspio pobjeći.

Pream pisanju Oslobođenja, početkom 2021. godine je stigao u Banja Luku i to samo mjesec dana nakon što je u Kaknju navodno prijavljen za teško zlostavljanje dječaka. U Banja Luci je zlostavljao unuku.

Uspio je pobjeći nakon što je prijavljen, a uhićen je nekoliko mjeseci kasnije u Njemačkoj.

O slučaju je ranije pisao i ICV koji navodi da je muškarac zahvaljujući dvojnom državljanstvu jedno vrijeme radio u Hrvatskoj, odnosno u građevinskoj tvrtki na zagrebačkom području. Hrvatski poslodavac tada je pomogao službama u Bosni i Hercegovini dokumentacijom da se podigne međunarodna optužnica, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari