SVE JE I SNIMAO

Raspisana tjeralica za Hrvatom, osumnjičen je za silovanje svojih pasa. Zaposlen je u Europskom parlamentu

Ilustracija: Pixabay

Zlostavljanje tih pasa je zabilježio na više od stotinu CD-a prepunih fotografija i snimaka silovanja

Zagrebačka policija je provođenjem izvida vezanih uz dječju pornografiju pukim slučajem došla do užasavajućih snimki silovanja pasa. Zagrepčanin je svoja dva psa, mužjaka i ženku pasmine rodezijski gonič lavova, prvo izgladnjivao, zatim silovao, nakon čega ih je “nagrađivao” hranom.

Još 2015. godine policija je upala u stan na Knežiji, stan 44-godišnjeg Ivora I. gdje su bila dva izgladnjela i zlostavlja psa. Zlostavljanje tih pasa je zabilježio na više od stotinu CD-a prepunih fotografija i snimaka silovanja. Odmah nakon toga prebačen je u istražni zatvor, a na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu je protiv njega podignuta optužnica 2016. godine, piše 24 sata.

Ivor više ne dolazi na ročišta još od 2017. godine, a postoji velika vjerojatnost da slučaj ode u zastaru za malo manje od pola godine. Općinski kazneni sud je 30. ožujka 2021. godine raspisao tjeralicu za 44-godišnjakom. Ivor se nije i dalje pojavljivao na sudu, a angažirao je dva branitelja.

Njegovi branitelji su pravdali njegovu odsutnost sve dok sud 2019. godine nije zatražio vještačenje kojim bi se utvrdila njegova raspravna sposobnost. Vještak je zaključio kako je 44-godišnji Ivor raspravno sposoban.

Od veljače 2019. godine iz Zagreba se seli u Belgiju, odakle mu MUP gubi gotovo svaki trag i ignorira sudske pozive, pišu Vijesti.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari