“RAZNIO” BANKOMAT – LAPTOPOM! Ukrao više stotina tisuća kuna, policija sakupljala novac po podu!

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Lopov u Splitu hakirao bankomat da mu izbacuje novac

Više od 70.000 kuna kupili su usred noći policajci s tla u susjedstvu Policijske uprave u Splitu nakon pljačke bankomata kraj ureda Hrvatske pošte u Lovretskoj ulici 22.

Nešto iza ponoći lopov je došao do bankomata i skinuo jedan dio prednje ploče iznad ekrana te se spojio na unutarnje instalacije te je s prijenosnog računala davao bankomatu upute za isplatu gotovine. Pokupio je znatan iznos, a pritom nije znao da se uključio alarm koji je obavijestio nadležnu zaštitarsku tvrtku, piše Slobodna Dalmacija.

Njihov uposlenik je u najkraćem roku došao na mjesto događaja, prišao muškarcu i upitao ga treba li pomoć. Muškarac se na to trznuo, okrenuo se i pogledao zaštitara zbunjenim izrazom lica, a kako nije ništa rekao, pretpostavlja se da se radi o strancu koji nije ni razumio što ga se pita. No shvatio je da treba pobjeći.

Nestao je s lica mjesta, no bankomat je nastavio izbacivati novac. Pozvani su policajci koji su skupili oko 70.000 kuna razasutih novčanica. Iz bankomata je navodno odneseno više stotina tisuća kuna, a iz policije su za Slobodnu Dalmaciju poručili da je kriminalističko istraživanje u tijeku.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja