REAKCIJA NAKON SINOĆNJE PROMETNE NESREĆE: Vozač „Golfa“ izbjegavao pješaka, na vozilu pukla guma pa završili u ogradi

Foto: čitatelj

Našoj redakciji javili su se očevici jučerašnje nesreće u Osječkoj ulici bliski sudionicima nezgode koji su nam ispričali svoje viđenje događaja koji je nasreću prošao bez teže ozlijeđenih osoba

Jučer navečer izvijestili smo čitatelje o prometnoj nesreći koja se dogodila u Osječkoj ulici kada je „Golf“ završio u ogradi trgovačkog centra (OVDJE). Prema pričama očevidaca nije bilo najjasnije što se točno dogodilo, pa smo danas kontaktirani od strane osobe bliske sudionicima nesreće koja nam je ispričala što se dogodilo prema tvrdnjama sudionika događaja.

„U vozilu „Golf“ je bilo dvoje putnika, vozač i suvozač koji su nakon posla otišli u trgovački centar Billa kako bi nakon dana provedenog na radnom mjestu kupiti namirnice. No po izlasku s parkirališta trgovačkog centra put im je prepriječio pješak koji se kretao kolnikom, a tijekom naglog manvera izbjegavanja pješaka na nesreću na vozilu je pukla guma te je vozač „Golfa“ – kako ne bi udario pješaka – udario u ogradu.“, prepričava naš izvor i dodaje:

„Policijski službenici i hitna pomoć su brzo nakon nesreće stigli na mjesto događaja. Vozača je hitna odvezla na Sušak na operaciju ozlijeđenih kostiju nosa a suvozač nije bio ozlijeđen. Policijski službenici naložili su sudionicima nesreće da se vozilo ne pomiče s mjesta dok ne dođe prometna policija koja je trebala napraviti očevid nesreće odnosno fotografirati automobil i mjesto udesa. Nakon otprilike 60 minuta stigla je patrola prometne policije, fotografirala vozilo i dozvolila da se automobil „Golf“ pomakne s ceste ustranu.“, pojašnjava sinoćnje nedoumice naš izvor.

Nadamo se da su svi sudionici nesreće nakon medicinskog tretmana dobro, a mi bi samo dodali kako se još jednom pokazuje ona stara – u prometu, i pješaci i vozači, moraju uvijek imati otvoreno „četvoro očiju“ kako bi se rizik od nesreća i opasnost od ozljeda svela na najmanju moguću mjeru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari