TEŠKO OZLIJEĐENI U SISKU

Video | REKONSTRUKCIJA TRAGEDIJE Stravična smrt: ‘Vozačica nije popila, javila se da ekipu vozi doma…’

Do nesreće je došlo kada su se vraćali s roštilja. Svi, osim poginule vozačice, rade u istoj firmi. Nju je na druženje pozvao najbolji prijatelj koji se u automobilu nalazio na suvozačkom mjestu i upravo je on, doznajemo, pozvao Hitnu

Brzina je odnijela još jedan mladi život. U Sisku je poginula mlada vozačica, a četvero putnika teško je ozlijeđeno. Do nesreće je došlo kada su se vraćali s roštilja.

U stravičnoj nesreći u centru Siska život je izgubila 30-godišnja vozačica, mlada majka osmogodišnjeg sina. Na mjestu tragedije od nje se opraštaju i najmiliji. Tek kratko su nam rekli da su je poznavali: “Ne mogu, ne mogu. Oprostite, ne mogu, preteško je. Preteško…”

Udarac u most je bio toliko jak da je iz automobila ispao motor. Svjedoči tome i Želimir iz Siska: “Sin je čuo. To je puklo jako. Uglavnom, izgleda da joj se motor raspao, znači da je bilo bome stravično.”

Svemu je, nažalost kumovala velika brzina

Vozačica je pretjecala i potom sletjela s ceste, utvrdila je policija. “Najprije je udarila u prometni znak, vratila se na kolnik, prešla na suprotnu prometnu traku i udarila u most. Na mjestu događaja vozačica je smrtno stradala i njeno tijelo je prevezeno u sisačku opću bolnicu gdje će obaviti obdukcija”, rekla je Maja Filipović, policijska službenica za odnose s javnošću PU sisačko-moslavačke.

Četiri osobe su teško ozlijeđene. Riječ je o trojici muškaraca od 19, 39 i 41 godinu te 20-godišnjakinji koja je u najtežem stanju, na respiratoru.”Svi ozljeđenici trenutno su na jedinici intenzivnog liječenja. Imaju teške tjelesne ozljede opasne po život. Trenutno su stabilno, na monitoringu skupa s našim anesteziolozima. Pratimo njihovo stanje. Svi imaju multiorganske ozljede glave, prsnog koša, trbuha, zdjelice, kao i koštane prijelome”, ispričao je Robert Gjoni, dežurni kirurg OB “Dr. Ivo Pedišić” u Sisku.

Do nesreće je došlo kada su se vraćali s roštilja

Svi, osim poginule vozačice, rade u istoj firmi. Nju je na druženje pozvao najbolji prijatelj koji se u automobilu nalazio na suvozačkom mjestu i upravo je on, doznajemo, pozvao Hitnu.

“Bili su kod mene prethodno na roštilju, družili smo se kao prijatelji s posla, ali nismo znali da će tako tragično završiti nažalost. Ona se ponudila da će ekipu voziti doma, da bi 20 minuta nakon tog druženja, nažalost, nastradali”, rekao je Petar Jozić iz Siska. Također tvrdi da na tom druženju vozačica nije pila alkohol: “Koliko sam vidio na tom druženju, bila je u dobrom stanju. Gospođa čak nije ni popila, normalno je sve bilo. Pretpostavljam da je velika brzina i poledica bio uzrok”.

Nažalost, još jedan mladi život je ugašen i to ponovno zbog velike brzine, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari