OGROMNA ŠTETA

Riječanin (22) u Crikvenici ”lelujao” Peugeotom i oštetio pet parkiranih vozila; Šteta je ogromna!

Foto: ILUSTRACIJA/Milan Sabic/PIXSELL

U nedjelju, 25. srpnja, oko 6.15 sati, dogodila se prometna nesreća u Ulici Braće Dr. Sobol u Crikvenici, koju je izazvao 22-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom marke ”Peugeot”, riječkih registracijskih oznaka.

Očevidom je utvrđeno da je prilikom ulaska u lijevi zavoj, a uslijed neprilagođene brzine, 22-godišnjak vozilom s kolnika prešao na nogostup, odnosno na parkiralište te je udario u bočni dio parkiranog osobnog vozila marke ”Hyundai’ .

Pri tome se nastavio kretati i udario u dva osobna vozila marke ”VW Golf”.  Međutim, i dalje se nije zaustavio, nego  je gurajući oštetio i četvrto parkirano osobno vozilo marke ”Nissan” koje potom udara u betonski zid. Nakon toga Peugeot udara u parkirani Renault te se napokon zaustavio na sredini kolnika.

Materijalna šteta prouzročena ovom prometnom nesrećom procjenjuje se na najmanje 55 000 kuna, a oštećeno je pet hrvatskih državljana i tvrtka sa sjedištem u Selcu.

VIDEO DANA:


U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 22-godišnji vozač Peugeota pa mu je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 22-godišnjak će zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenja ostalih prekršaja biti sankcioniran u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari