U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Riječanin (34) na Srdočima ispaljivao raketu s balkona i teško ozlijedio šaku

Ilustracija: Riportal

Iz PU primorsko-goranske ponovo pozivaju građane da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava jer njihovim korištenjem mogu nastati ozbiljne posljedice

Na području Policijske uprave primorsko-goranske ispraćaj stare i ulazak u novu 2021. godinu protekao je bez narušavanja javnog reda i mira i težih kaznenih djela.

Međutim, do sada je zaprimljena jedna prijava ozljeđivanja uslijed nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima. Riječ je o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je sinoć oko 23.30 sati na balkonu svog stana na području Srdoča u Rijeci aktivirao pirotehničko sredstvo koje mu je eksplodiralo u ruci uslijed čega je zadobio teške ozlijede lijeve šake.

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Dojava o oštećenjima imovine od uporabe pirotehničkih sredstava nije bilo.

Iz PU primorsko-goranske ponovo pozivaju građane da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava jer njihovim korištenjem mogu nastati ozbiljne posljedice, a pored toga prasak i buka pirotehnike negativno utječu na psihičko stanje svih.

Tijekom jučerašnjeg dana i novogodišnje noći zabilježene su četiri prometne nesreće, od kojih tri s materijalnom štetom, a jedna s teže ozlijeđenom osobom.

Zabilježen je i jedan požar kontejnera na području Rijeke.

“Svim građanima zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i povjerenju te želimo dobro zdravlje, sretniju i bolju godinu!”, poručili su iz Iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari