A OGRANIČENJE BRZINE 50 KM/H

Riječanin (40) kroz Kostrenu jurio Audijem 100 km/h! Uz to, bio je i pijan. Sljedeća stanica – bankomat…

Ilustracija: Riportal

Tijekom vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 56 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene.

Najveća koncentracija alkohola od 2,71 g/kg  izmjerena 18. lipnja oko 19,45 sati na području mjesta Lučice, gdje je policija zaustavila 66-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Hyundai, delničkih registracijskih oznaka. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja 66-godišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije.

Najveća brzina od 101 km/h izmjerena je isto u subotu 18. lipnja oko 15,50 sati gdje je 40-godišnji vozač osobnog vozila marke Audi, riječkih registracijskih oznaka upravljao vozilom navedenom brzinom u Kostreni, na raskrižju ulica Rožmanići-Paveki, iako je na toj dionici, u naseljenom mjestu ograničenje brzine 50 km/h. Osim toga, kod vozača je je utvrđena i koncentracija alkohola od 1,60 g/kg.

Radi počinjenja prekršaja navedeni vozači te svi ostali počinitelji prekršaja u prometu bit će sankcionirani temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policija ponovo poziva vozače, ali i ostale sudionike u prometu na odgovorno ponašanje, uz dosljedno pridržavanje svih prometnih pravila i propisa.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari