PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU

Riječanin (45) noćima provaljivao u ambulante širom Rijeke! Dolijao na Zametu – policija ga uhvatila na djelu!

Foto: Riportal - M.L.

Nakon zatjecanja na djelu, policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je 45-godišnjak počinio još četiri kaznena djela teške krađe zbog čega je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici I policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o počinitelju kojega su policijski službenici I policijske postaje u suradnji s pripadnicima interventne policije zatekli jučer tijekom provale u zdravstvenoj ustanovi. Naime, nakon zaprimljene dojave građana, policijski službenici su oko 3 sata došli do zdravstvene ustanove na području Zameta u Rijeci gdje su spomenutog počinitelja zatekli na izvršenju kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, koji uz to kod sebe nije imao ni osobne dokumente.

Priveden je na kriminalističkogistraživanje kojim je utvrđen identitet počinitelja, ali i da je osim navedenog kaznenog djela teške krađe u pokušaju, u prosincu i siječnju ove godine na području Rijeke počinio još tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem u zdravstvene ustanove te u trgovini tešku krađu u pokušaju. Za navedenih pet kaznenih djela je 45-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari