POTRUDIO SE

Riječanin (52) ‘pao’ na području Viškova: Vozio neregistirani Fiat s tuđim registarskim pločicama

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija 52-godišnjaka sumnjiči da je upravljao osobnim vozilom s nepripadajućim registarskim pločicama koje je postavio kako bi se koristio vozilom kojemu je istekla tehnička registracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka utvrđena je sumnja u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

VIDEO DANA:

Naime, 52-godišnjaka je tijekom redovnog nadzora prometa 18. veljače zaustavila posada policijskog presretača na području Viškova gdje je upravljao osobnim vozilom marke Fiat, riječkih registarskih oznaka.

“Provjerom je utvrđeno da se na spomenutom vozilu nalaze nepripadajuće registarske pločice s drugog osobnog vozila, a koje je postavio kako bi se koristio vozilom kojemu je istekla tehnička registracija.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 52-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari