KAZNENO PRIJAVLJEN

Riječanin ga zamolio da mu parkira auto u gradu a on ga odvezao u – Karlovac !?

Idi na originalni članak
Foto: Mateo Levak/Riportal

Osumnjičenik se tijekom ožujka neovlašteno koristio osobnim vozilom marke Renault Clio i tako 38-godišnjeg hrvatskog državljanina oštetio za oko pet tisuća kuna

Oglas

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Sumnjiči se da je 3. ožujka ove godine u Rijeci preuzeo osobno vozilo marke Renault Clio, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i neovlašteno ga koristio.

”Naime, oštećenik ga je zamolio da mu vozilo parkira u ulici Drage Gervaisa u Rijeci, a on je umjesto da vozilo parkira na dogovoreno mjesto, istim se koristio sve do 25. ožujka kada je u sklopu kriminalističkog istraživanja ono pronađeno na području Karlovca. Materijalna šteta cijeni se na oko pet tisuća kuna,” izvjestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku, a 34-godišnji osumnjičenik je po završetku istraživanja kazneno prijavljen za navedeno kazneno djelo mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version