KAZNENO PRIJAVLJEN

Riječanin ga zamolio da mu parkira auto u gradu a on ga odvezao u – Karlovac !?

Foto: Mateo Levak/Riportal

Osumnjičenik se tijekom ožujka neovlašteno koristio osobnim vozilom marke Renault Clio i tako 38-godišnjeg hrvatskog državljanina oštetio za oko pet tisuća kuna

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Sumnjiči se da je 3. ožujka ove godine u Rijeci preuzeo osobno vozilo marke Renault Clio, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i neovlašteno ga koristio.

”Naime, oštećenik ga je zamolio da mu vozilo parkira u ulici Drage Gervaisa u Rijeci, a on je umjesto da vozilo parkira na dogovoreno mjesto, istim se koristio sve do 25. ožujka kada je u sklopu kriminalističkog istraživanja ono pronađeno na području Karlovca. Materijalna šteta cijeni se na oko pet tisuća kuna,” izvjestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku, a 34-godišnji osumnjičenik je po završetku istraživanja kazneno prijavljen za navedeno kazneno djelo mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari