"HIT & RUN"

Galerija | Riječanin moli pomoć: Noćas se netko Pugeotom 206 zabio u njegov auto i pobjegao s mjesta nesreće!

“Molim sve prijatelje iz Rijeke i okolice – pogotovo Viškova – da podijele ovu objavu”, uputio je apel putem društvenih mreža

Noćas se u Marinićima dogodila još jedna neugodna ‘hit & run’ nesreća! Netko se Pugeotom 206 zabio u drugi auto i pobjegao s mjesta nesreće, a oštećeni vozač je putem društvenih mreža uputio apel za pomoć.

“Tražim vozilo i osobu koja mi je velikom brzinom doletjela iz suprotnog smjera, prešla na moju stranu kolnika i zabila se u moj bok, TE POBJEGLA S MJESTA NESREĆE.

Da ga nisam pokušao izbjeći, bio bi frontalni sudar. Šteta je dosta velika, a glavu su sačuvali bočni zračni jastuci koji su se svi otvorili.”, objavio je oštećeni vozač taksija.

Mjesto nesreće je Marinići, 100 metara iznad rotora kod pekare, vrijeme – noć subota na nedjelju 17. 4. u 00.40 sati.

Automobil je Peugeot 206 stariji model.

“S obzirom koliko je njegovih dijelova ostalo na cesti, vjerujem da je njegov auto ozbiljno ostećen i mora se pojaviti kod nekog limara, a i mora ga negdje parkirati do popravka.

S obzirom da postoji svjedok nesreće koji je vozio iza dotičnog, vjerujem da će policija brzo naći krivca pa bi mu bilo pametno da se sam prijavi.”, poručio je oštećeni vozač taksija te zaključio:

“Ako netko ima kakvu korisnu informaciju, molim da mi javi. Hvala svima na pomoći.”.

Vrijedne informacije možete ostaviti i u inbox Riportala, proslijedit ćemo osobi koja je uputila apel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari