Riječanin pijan djecu vodio po kafićima gdje ih je tukao pred ljudima i prijetio da će im ubiti majku

Foto: Ilustracija

Kad se dijete pokušalo izvući iz očevog čvrstog ‘zagrljaja’ još jednom ga je otac udario u trbuh

Protiv 45-godišnjeg Riječanina podignuta je optužnica i produljen istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja djela s obzirom da iskazuje visok stupanj kriminalne volje.

Razdoblje u kojem je suprugu dovodio u ponižavajući položaj, a koje je obuhvaćeno optužnicom je oko dvije godine. Pod utjecajem alkohola vrijeđao bi je nazivajući pogrdnim imenima što je kulminiralo silovitom mržnjom prije nekog vremena ove godine kada je i fizički nasrnuo na nju dok su se nalazili u automobilu. Mlatio ju je rukama, a nakon toga još i izvrijeđao na ulici pred ljudima.

Ni djecu nije štedio svojih izljeva bijesa u vremenima kada bi ih dobio u određenim terminima viđenja i održavanja susreta. Redovito bi ih vodio kafić i pred njima se opijao. Tako pijan sjeo bi u automobil i vozio djecu koja su bila puna straha i neizvjesnosti, piše Novi list.

Jednom ih je odveo u kafić i pijan prijetio da će im ubiti majku, da će je zadaviti, da će se popeti na krov i cijelu kuću zaliti benzinom da bi već u sljedećem trenutku nasrnuo na jedno od djece udarivši ga otvorenim dlanom u predjelu lica. Dijete je nastavio štipati i rukama udarati ispod stola kad ga je stavio u krilo govoreći mu da se smiri.

Nesretno dijete pokušalo mu je pobjeći, a otac mu dijelio pogrdne izraze. Kad se pokušao izmigoljiti iz očevog čvrstog ‘zagrljaja’ još jednom ga je otac udario u trbuh.

Stoga tužitelj traži izricanje jedinstvene zatvorske kazne u trajanju 18 mjeseci bezuvjetnog zatvora.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari