Riječanin se “mrtav pijan” polukružno okretao na cesti i oštetio parkirano vozilo

Foto: Ilustracija (Petar Glebov/PIXSELL)

I proteklog vikenda mnogi vozači upravljali su svojim vozilima u alkoholiziranom stanju

U subotu, 27. srpnja je oko 14 sati u Fužinama prometnu nesreću izazvao 56-godišnjak upravljajući vozilom s koncentracijom od 2,32 g/kg alkohola. Osobnim vozilom marke Opel, riječkih registracijskih oznaka, polukružno se okretao te udario u drugo parkirano osobno vozilo. Zbog počinjenih prekršaja je priveden u policijske prostorije.

 

U petak, 26. srpnja oko 23 i 30 sati na autocesti Rijeka-Zagreb (A6) kod Delnica, policija je zatekla 43-godišnjeg vozača osobnog vozila, marke BMW, karlovačkih registracijskih oznaka, koji je vozilom upravljao pri utjecaju alkohola od 1,42 g/kg. Budući da je navedeni vozač htio nastaviti vožnju u takvom stanju, priveden je u policijske prostorije.

Iste večeri oko 23 i 10 sati je s identičnom koncentracijom alkohola i u Rijeci, u ulici Slavka Krautzeka, zatečen 58-godišnji vozač osobnog vozila marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, dok je par sati kasnije zbog vožnje u alkoholiziranom stanju u Crikvenici priveden 38-godišnji hrvatski državljanin. Vozilom marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka, upravljao je pri koncentraciji od 1,88 g/kg.

Iz MUP-a pozivaju i ovom prilikom sve vozače na povećani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa i pravila kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i ozlijeđenih osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari