(RIJEČANIN TV) Pogledajte zbog kakve je prometne nesreće danas vladao prometni kaos u širem centru Rijeke!

Foto: Riječanin

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas na području Belvedera sudjelovali su osobno vozilo stranih registracija i auutobus javnog gradskog prijevoznika

Nesreća se dogodila rano poslijepodne na križanju ulica Laginjina, Baštijanova i Tizianova, a po svemu sudeći, premda rezultati policijskog očevida još nisu poznati, najveći krivac je vozač osobnog utomobila koji ili nije poštivao vertikalnu singalizaciju ili nije dobro procijenio putanju autobusa odnosno prostor na kolniku koji je autobusu potreban za oštro skretanje ulijevo, iz Baštijanove u Laginjinu ulicu.

U nesreći je stradao samo lim vozila, i to neznatno, no zbog inzistiranja na intervenciji policijskih službenika na licu mjesta, u kratkom roku stvorio se veliki prometni čep koji se reflektirao na promet u svim spojnim ulicama.

Ukratko, u širem dijelu grada zbog ovog minornog sudara zavladao je prometni kaos! Situacija se nakon intervencije policijskih službenika ipak postupno smirivala a promet “raspetljao” iz čvora u kojeg ga je svezala lakša prometna nesreća.

Samo još jedan dokaz koliko je promet u Rijeci “osjetljiva biljka” koju stalno treba nadzirati i unapređivati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari