TKO JE KOME DUŽAN?

Riječanka (67) godinu dana maltretirala poznanicu (68) zbog navodnog dugovanja, optužena je za iznudu!

Foto: Hrvoje Skočić, Riportal

Višestrukim slanjem poruka i prijetnjama 67-godišnjakinja je pokušala iznuditi od poznanice navodno dugovanje pa je oštetila za sedam tisuća kuna, priopćila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznude.

“Sumnjiči se da je u proteklih godinu dana višestrukim slanjem poruka, pozivanjem i prijetnjama pokušala iznuditi od 68-godišnje hrvatske državljanke navodno dugovanje u iznosu većem od sto tisuća kuna. Tako je izazvala strah kod oštećene koja joj je uplatila sedam tisuća kuna.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičena 67-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela iznuda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari