U TURSKOJ JU NABAVIO

Riječka policija kontrolirala autobus. Pronašli su mladića (28) iz Turske s krivotvorenom ispravom

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Prilikom kontrole putnika u autobusu, 28-godišnji Turčin je policijskim službenicima pokazao njemačku osobnu iskaznicu za koju je izražena sumnja da je krivotvorena, izvijestila je policija.

Jučer je opatijska policija na autocesti A7 kod naplatne postaje Rupa kontrolirala autobus ,talijanskih nacionalnih oznaka, u kojem je zatekla turskog državljanina s krivotvorenom osobnom iskaznicom.

Naime, prilikom pregleda dokumenata putnika, spomenuti 28-godišnjak je policijskim službenicima pokazao njemačku osobnu iskaznicu na ime njemačkog državljanina za koju je izražena sumnja da je krivotvorena.

Daljnjim provjerama policijskih službenika utvrđeno je da se radi o krivotvorenoj osobnoj iskaznici koju je osumnjičenik nabavio u Turskoj prošli mjesec od nepoznate osobe za određeni novčani iznos. Takvom krivotvorenom osobnom iskaznicom se namjeravao koristiti radi zapošljavanja na području Europske unije.

Po završetku istraživanja i zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, protiv 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari