OBAVIT ĆE SE OBDUKCIJA TIJELA

Riječka policija objavila rezultate očevida: Još uvijek nije poznat identitet osobe stradale u požaru na području Škurinja

Idi na originalni članak
Foto: Riportal

Tijelo stradale osobe je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta, izvijestila je policija

Oglas

Jučer u popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu da se na području Škurinja u Rijeci zapalila drvena građevina.

Požar su ugasili pripadnici JVP Rijeka, a prilikom gašenja je na požarištu pronađeno tijelo nepoznate osobe.

Provedenim očevidom u suradnji policijskih službenika i protupožarnog inspektora isključen je tehnički uzrok požara, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Tijelo stradale osobe je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta.

U tijeku je utvrđivanje uzroka i okolnosti izbijanja požara.

Požar u stanu na Vežici

Također, jučer u večernjim satima je buknuo požar stana na području Vežice u Rijeci.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar su ugasili pripadnici JVP Vežica. Tijekom današnjeg dana bit će proveden očevid.

Kako bi prevenirali izazivanje požara savjetujemo građane da redovito pregledaju dimnjake, barem jednom godišnje od strane ovlaštene i stručne osobe, dok se izvanredni pregled dimnjaka treba provoditi prilikom svake promjene uređaja za loženje ili svake promjene goriva.

Exit mobile version