OBAVIT ĆE SE OBDUKCIJA TIJELA

Riječka policija objavila rezultate očevida: Još uvijek nije poznat identitet osobe stradale u požaru na području Škurinja

Foto: Riportal

Tijelo stradale osobe je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta, izvijestila je policija

Jučer u popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu da se na području Škurinja u Rijeci zapalila drvena građevina.

Požar su ugasili pripadnici JVP Rijeka, a prilikom gašenja je na požarištu pronađeno tijelo nepoznate osobe.

Provedenim očevidom u suradnji policijskih službenika i protupožarnog inspektora isključen je tehnički uzrok požara, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Tijelo stradale osobe je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta.

U tijeku je utvrđivanje uzroka i okolnosti izbijanja požara.

Požar u stanu na Vežici

Također, jučer u večernjim satima je buknuo požar stana na području Vežice u Rijeci.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar su ugasili pripadnici JVP Vežica. Tijekom današnjeg dana bit će proveden očevid.

Kako bi prevenirali izazivanje požara savjetujemo građane da redovito pregledaju dimnjake, barem jednom godišnje od strane ovlaštene i stručne osobe, dok se izvanredni pregled dimnjaka treba provoditi prilikom svake promjene uređaja za loženje ili svake promjene goriva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari