POSTUPILI PO DOJAVI

Riječka policija privela muškarca koji je na portalu vrijeđao i omalovažavao policiju

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Objavio je komentar u kojem je pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike vezano za postupanja tijekom trenutne situacije s koronavirusom.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja prekršaja iz domene javnog reda i mira.

Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke koji su putem aplikacije „e-policija“ zaprimili dojavu o neprimjerenom sadržaju objavljenom u komentarima na jednom od internetskih portala.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni objavio spomenuti komentar u kojem je pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike vezano za postupanja tijekom trenutne situacije s koronavirusom.

Protiv 31-godišnjeg hrvatskog državljanina mjerodavnom Općinskom sudu u Rijeci bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari