VEĆ JE BIO I U ZATVORU

Riječka policija pronašla počinitelja razbojništva počinjenog na Vežici 2018. godine

Foto: Riportal

Policija 25-godišnjaka sumnjiči da je u studenom 2018. godine u poslovnici tvrtke igara na sreću u Rijeci počinio razbojništvo nad djelatnicom i pri tome uzeo oko 11 000 kuna

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje počinjenja kaznenog djela razbojništva iz 2018. godine za koje se sumnjiči 25- godišnji hrvatski državljanin.

Riječ je o istraživanju kojim je utvrđeno da je spomenuti 25-godišnjak prije četiri godine, 9. studenoga oko 19.30 sati, u poslovnici tvrtke u ulici Tuhobićki uspon na području Vežice u Rijeci počinio razbojništvo nad djelatnicom tvrtke.

Naime, po ulasku u prostor tvrtke igara na sreću, prethodno je prekrio lice i zaprijetio djelatnici oružjem zatraživši novac koji mu je ona u strahu za vlastiti život i predala. Uzevši oko 11 000 kuna pobjegao je s mjesta događaja.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog razbojništva, 25-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Inače, taj počinitelj je zbog ovakvih i sličnih kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta već procesuiran te mu je bilo dosuđeno služenje zatvorske kazne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari