UKRADENA VOZILA SU PRONAĐENA

Riječka policija uhvatila višestrukog kradljivca i prevaranta. U Rijeci i Kostreni počinio čak 13 kaznenih djela!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija ga sumnjiči za počinjenje sedam krađa, tri računalne prijevare, dvije neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, kao i kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u osobno vozilo

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili hrvatskog državljanina zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Sumnjiči se da je u razdoblju od ožujka do lipnja ove godine na području Rijeke i Kostrene  počinio 13 kaznenih djela. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je uz pet kaznenih djela krađa iz otključanih osobnih vozila različitih predmeta, počinio i dvije krađe osobnih vozila te dva kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe stvari.

VIDEO DANA:

Pored navedenoga, osumnjičen je i za počinjenje tri računalne prijevare, kao i kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u osobno vozilo.Time je sveukupno oštetio 11 hrvatskih državljana i počinio im ukupnu materijalnu štetu veću od 25 000 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađena su otuđena vozila i dio drugih predmeta koji su vraćeni vlasnicima.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela, počinitelj je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari