Riječki pedofil ne kaje se zbog bludničenja: ‘Dirao sam je po grudima, spolovilu…’

Foto: Ilustracija

Pedesetogodišnjak je iznio obranu. Djevojčica nad kojom je bludničio je dijete njegovih susjeda

Pedofil (50) iz šire okolice Rijeke osuđen je na bezuvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od 18 mjeseci jer mu je tijekom postupka dokazano da je nad tada maloljetnom djevojčicom počinio dvije bludne radnje, javlja Novi list. Istodobno se sudsko vijeće odlučilo da se žrtva uputi u parnicu radi naknade štete za nanesene duševne boli u iznosu od 300.000 kuna.

Sutkinja Juranović naglasila je da je iz vještačenja psihologa i socijalnih djelatnika očito da su žrtvu posljedice teško pogodile. Dok je tijekom saslušanja bila izrazito potresena, on nije pokazivao nikakvo kajanje. Nije se ispričao i ponašao se vrlo indiferentno.

Pedesetogodišnjak je iznio obranu. Kaže da neke situacije stoje, a nekih se ne sjeća.

“Jedan dio je točan, drugi nije, nisam spustio hlače. Poljubili smo se jezikom, dirao sam je po grudima, spolovilu, stražnjici, ali se ne sjećam da sam izvadio i spolovilo. Sve se to događalo dok su njezini ukućani bili odsutni”, priznao je.

Inače, bili su susjedi. “Ali ne znam kako je to počelo. Možda gurkanje, ona mene, ja nju, bilo joj je zanimljivo slati mi poruke. Jesam, znao sam koliko ima godina, znao sam u kojoj je dobi. Da, bio sam sa svima u obitelji dobar, nakon ovoga nisam”, kazao je, piše Novi list.

Otegotnim je sudsko vijeće u prvom redu cijenilo upornost i činjenicu da je kroz vrijeme za koje se teretio, koristio različite modalitete ne bi li držao pažnju žrtve duže vrijeme.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari