KRENULO JE OŠTRIJE!?

Riječkom motoristu-recidivistu oduzet motocikl. Nećete vjerovati koliko je već napravio prekršaja u prometu!

Ilustracija: Riportal

Osumnjičenik je već 40 puta prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Jučer u večernjim satima crikvenička policija je u Crikvenici zaustavila motocikl riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji vozač, dok se kao putnica na motociklu nalazila 28-godišnjakinja.

Vozač je nosio zaštitnu kacigu koja nije bila pravilno pričvršćena, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je vozilom upravljao prije stjecanja prava, odnosno bez položenog vozačkog ispita. S obzirom da je provjerom utvrđeno da je riječ o recidivistu, 26-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Osumnjičenik je već 40 puta prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama od kojih su neke prijave pravomoćne.

S obzirom da je već najmanje dva puta pravomoćno kažnjen za prekršaj koji predviđa mogućnost oduzimanja vozila, 26-godišnjaku je privremeno, do okončanja prekršajnog postupka oduzeto vozilo kojim je upravljao u trenutku počinjenja prekršaja.

Osumnjičenik je prekršajno sankcioniran temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama te je doveden nadležnom općinskom sudu, a presuda će biti donijeta naknadno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari