RIJEKA/KLANA: Policija u rekordnom roku uhitila petoricu provalnika u stanove i kuće!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Vlasnik stana u dobi 41 godine i podstanarke u dobi od 22 i 21 godine sveukupno su oštećeni za oko dvije tisuće kuna

Oglas

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 33, 38 i 41 godine zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je jedan od njih 27. listopada ove godine provalo u stan u središtu Rijeke te potom zajedno s ostalim osumnjičenima, istog dana u dva navrata iz stana otuđio televizor, prijenosno računalo, nekoliko daljinskih upravljača te druge predmete.

Vlasnik stana u dobi 41 godine i podstanarke u dobi od 22 i 21 godine sveukupno su oštećeni za oko dvije tisuće kuna.

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima a svi osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku.

Istoga dana uhvaćeni s otuđenim stvarima

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 31 i 38 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Sumnjiče se da su 26. listopada ove godine na području Hosta u Rijeci provalili u dvije obiteljske kuće te iz jedne otuđili novac, nakit i ostale predmete.

Na području Klane provalili su u skladište tvrtke te otuđili različiti alat, drva za ogrjev i drugo. Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 18 tisuća kuna, a oštećena su trojica hrvatskih državljana starosti 31, 37 i 43 godina.

Istoga dana u večernjim satima policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka zatekli su počinitelje s otuđenim predmetima i doveli ih na kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo kaznenim prijavljivanjem dvojice osumnjičenih počinitelja.

Dio otuđenih predmeta je vraćen oštećenim vlasnicima.

Zbog sumnje u počinjenje navedena tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem, oba osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu te predani pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version