RUŽIĆEVA ULICA: Nehotice pucao iz vatrenog oružja pa ozlijedio 34-godišnjakinju!

Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Liječnička pomoć joj je pružena u KBC Rijeka gdje joj je utvrđena teška tjelesna ozljeda

Policijski službenici lII. policijske postaje Rijeka u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Sumnjiči se da je 11. veljače, oko 20 sati, u Ružićevoj ulici u Rijeci nehotičnim ispaljenjem streljiva iz vatrenog oružja, koji je nedozvoljeno posjedovao, ozlijedio 34-godišnju hrvatsku državljanku. Liječnička pomoć joj je pružena u KBC Rijeka gdje joj je utvrđena teška tjelesna ozljeda.

Nakon završenog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom, a u svezi s teškim kaznenim djelom protiv opće sigurnosti, 58-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari