RECIDIVISTKINJA U PROMETU

S ceste na Podmurvicama ravno u zatvor! Ženi (40) oduzeto vozilo, pronašli joj i zabranjene tablete

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Recidivistkinja u prometu zatečena s tabletama s popisa droga

Policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije Policijske uprave primorsko-goranske, u kasnim večernjim satima 4. rujna na području Podmurvica u Rijeci, zaustavili su osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 40-godišnja hrvatska državljanka.

Provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, a odbila je preliminarno testiranje na droge, kao i stručni pregled u zdravstvenoj ustanovi.

“Utvrđeno je da riječ o recidivistkinji u činjenju prometnih prekršaja, koja je više puta prijavljivana za istovrsne prekršaje te da već ima četiri pravomoćne presude. Spomenuta je uhićena, a policija je privremeno oduzela vozilo kojim je upravljala.

Po završetku postupanja Policijskih službenika Postaje prometne policije Rijeka 40-godišnjakinja je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz optužni prijedlog dovedena na nadležni općinski sud. Na sudu je donijeto rješenje o zadržavanju u zatvoru u trajanju od 12 dana, nakon čega je osumnjičena istog dana predana u zatvor.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osim prekršajno, 40-godišnjakinja je prijavljena i kazneno jer je u vozilu kojim je upravljala, bez potrebne liječničke dokumentacije posjedovala 12 kutija sa po 20 tableta lijeka koji se nalazi na popisu droga.

Pronađene tablete su joj oduzete, a kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka je utvrđeno da ih je posjedovala u namjeri daljnje prodaje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, prijavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari