(PRE)SAVJESTAN GOST

Šakom u glavu udarila mladića jer u kafiću nije poštivao razmak od dva metra

Foto: Pixsell

42-godišnjakinja je proglašena krivom i osuđena jer je mladića u pivnici u Zagrebu primila za vrat i udarila šakom u bradu pod izlikom da krši epidemiološke mjere.

Incident se dogodio 2020. godine krajem studenoga oko 12.30 sati u ugostiteljskom objektu u Zagrebu. Prema presudi, žena je napala je mladića “koji se nalazio za drugim stolom, tako da je istog uhvatila lijevom rukom u predjelu vrata, a potom ga desnom šakom udarila u bradu nakon čega se vratila za svoj stol”, prenosi portal Danica.hr.

Konobaricaje svjedočila je kako je žena sjedila za stolom bliže šanku, a mladić s prijateljem nekoliko metara dalje za drugim stolom.

VIDEO DANA:

“On je u jednom trenutku otvorio novine i pokušao fotografirati nekakav članak, zbog čega je ustao. Njemu je tada ona počela dobacivati da što on to radi, da je korona, da mora paziti na razmak, iako joj uopće nije bio blizu.

U početku mu se obraćala povišenim tonom, koji se kasnije pretvorio u viku. On uopće nije želio reagirati na njene verbalne napade, samo se nasmiješio i dalje nastavio čitati novine.

Potom je ona odjedanput fizički nasrnula na njega, na način da ga je rukom primila u predjelu vrata te ga šakom udarila po bradi, tj. po donjem dijelu čeljusti”, ispričala je konobarica, a njezine riječi potvrdio je i napadnuti.

Prekršajni sudac ju je proglasio krivom te joj odredio kaznu od 754 kune, prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari