Samo kod nas: Lažna policajka nasred ceste ozlijedila dvojicu pravih policajaca

Ilustracija: Riječanin

Kako bi je spriječili u bijegu, policajci su je uhvatili za ruke, a 29-godišnjakinja je jednog od njih udarila nogom u trbuh

Pulska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 29-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Naime, u petak 31. siječnja oko 22.30 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Vukovarskoj ulici, 29-godišnjakinja je na osobito drzak način narušavala javni red, pri čemu je vikala na muškarca i vrijeđala ga pogrdnim riječima, predstavljajući se kao policijska službenica.

Nakon dolaska policijske ophodnje djevojka je odbila dati na uvid osobnu iskaznicu te se nastavila lažno predstavljati kao policijska službenica, pokušavajući se udaljiti s mjesta događaja. Kako bi je spriječili u bijegu, policijski službenici uhvatili su je za ruke, a 29-godišnjakinja je tada jednog policijskog službenika udarila nogom u trbuh, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Prilikom uporabe sredstava prisile lakše su ozlijeđena dvojica policijskih službenika i osumnjičena žena koja je privedena u policijsku postaju te se protiv nje podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, a zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,  policija protiv 29-godišnjakinje podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari