TUČNJAVA U ZAGREBU

SIJEVALE ŠAKE, LETJELI ŽELJEZNI STALCI! Prodavačica borova natjerala mladiće da pretuku kolegu koji je bolje prodavao

Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Fizičkom sukobu na raskrižju Martićeve i Heinzelove ulice prethodila je svađa oko božićnih drvca

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije ženske osobe starosti 32 i 44 godine i trojicom muškaraca starosti 21, 21 i 22 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “sudjelovanje u tučnjavi“ i dva kaznena djela “teška tjelesna ozljeda” od kojih je jedno u pokušaju.

prema priopćenju PU zagrebačke, sumnja se da je osumnjičena 32-godišnjakinja, 18. prosinca oko 20.40 sati na Medveščaku, na raskrižju Martićeve i Heinzelove ulice, dogovorila sa skupinom od četiri muškarca da napadnu 43-godišnjaka, potaknuta činjenicom da njemu ide bolje prodaja božićnih drvca.

Udarali muškarca i dok je bez svijesti ležao na tlu

Zajedno su mu prišli te ga je 44-godišnjakinja počela udarati rukama po licu. Tada se u skob umiješao 29-godišnjak kako bi pokušao obraniti starijeg muškarca no tada je započela tučnjava u kojoj su sudjelovali i ostali osumnjičeni. Osumnjičeni 21-godišnjak, u namjeri da teško ozlijedi oštećenog, udario ga je snažno šakom u predjelu glave zbog čega je ovaj  izgubio svijest. Nakon toga su ga dvojica 21-godišnjaka nastavili udarati rukama i nogama po tijelu i glavi dok se on nalazio na tlu.
Budući je 29-godišnjak pokušavao pomoći u sprječavanju tučnjave, osumnjičeni su u namjeri da i njega teško ozlijede, počeli udarati rukama i nogama u predjelu glave. Za vrijeme trajanja tučnjave, 22-godišnjak je osumnjičen da je, u namjeri da ih teško ozlijedi, oštećene gađao željeznim stalcima za borove.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari