STRAVA U DALMACIJI

Sin iza rešetaka zbog sumnje da je silovao majku: Prijetio da će je rasparati

Ilustrativna fotografija: Miranda Cikotic/PIXSELL

Zlostavljanje je trajalo četiri godine. Tražio bi novac, a kada bi mu odbila dati, izudarao bi majku rukama i nogama

Mladi muškarac (25) je u istražnom zatvoru zbog sumnje da je 2020. dva puta silovao majku, dok je jedno djelo ostalo u pokušaju, piše Dalmatinski portal.

Istražni zatvor je odredio sudac splitskog Županijskog suda nakon što su slučajevi utvrđeni tijekom kriminalističke istrage koja je uslijedila nakon majčine prijave za obiteljsko nasilje.

Osim opasnosti od utjecaja na svjedoke, postoji i mogućnost ponavljanja djela, utvrdio je sud.

Napao ju je i prošli tjedan

Mladića se sumnjiči da je tražio novac od majke, a kada bi mu ga odbila dati, udarao ju je nogama i rukama. Fizičko zlostavljanje je trajalo četiri godine.

Jedan se napad dogodio i prošloga tjedna. Sin je izudarao majku po glavi i tijelu, a razlog je izgleda bio to što nije skuhala ručak. Uz to ju je čupao za kosu. Žrtva je tada zadobila lekše ozljede. Dva dana kasnije sin je komentirao ubojstvo na televiziji i poručio majci da će ju “na isti način rasparati”.

Kako piše Dalmatinski portal, 25-godišnjak je razvio ovisnost o alkoholu i opijatima i u takvom stanju počinio navedena djela, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari