ZAVRŠIO U BOLNICI

Sin predsjednika policijskog sindikata završio u pritvoru: Preprodavao je marihuanu?

Pixsell

Nije priopćeno o kojoj se količini i kojoj vrsti droge radi točno radi

Sin predsjednika Nacionalnog sindikata policije Nikole Kajkića uhićen je zbog sumnje da je dilao drogu, potvrđeno je Telegramu iz tri neovisna policijska izvora.

Prema priopćenju Policijske uprave vukovarsko-srijemske, 20-godišnjak je prije dva dana, 23. srpnja, uhićen zbog sumnje u preprodaju droge. Nije priopćeno o kojoj se količini i kojoj vrsti droge radi točno radi. Naime, inspektori su do njega došli nakon što su prikupili saznanja da se bavi uličnim dilanjem na području Vinkovaca.

Sa sudskim nalogom pretražili su mu dom, a nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.

Isti dan uhićen je još jedan 20-godišnjak za kojeg istražitelji sumnjaju da je nabavio drogu upravo od Kajkićevog sina.

Kod njega je, sa sudskim nalogom također obavljena pretraga, te je pronađeno 1,8 grama marihuane. Nađena je i digitalna vaga. Ti dokazi policiji su bili dovoljni da ga povežu s nezakonitim posjedovanjem i korištenjem opojne droge i kazneno ga prijave.

U bolnicu pa u pritvor

Sin Nikole Kajkića, kako neslužbeno doznaje Telegram, tijekom kriminalističkog istraživanja zatražio je liječničku intervenciju.

Glasnogovornik Dragoslav Živković, ne potvrđujući identitet osumnjičenika, kazao je kako je 20-godišnjaku doista pružena liječnička pomoć, no nakon toga vraćen je u policijsku postaju, te naknadno odveden u pritvor.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari