OSUDIO MINISTROVU REAKCIJU

SINČIĆ OSUDIO REAKCIJU MINISTRA BEROŠA: ‘Normalan čovjek se zaustavi i kraj ranjene životinje’!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Sinčić je osudio Beroša zato što je ”kao liječnik, okrenuo glavu od ranjene osobe”.

Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je komentirao jutrošnju tragediju na Markovom trgu u kojoj je teško ranjen 31-godišnji policajac te osudio reakciju ministra Vilija Beroša.

Ministar Beroš se, piše Sinčić na Facebooku, provozao pored ranjenog policajca, a osudio ga je što mu nije, kao liječnik, stao pomoći.

”Normalan čovjek stane kraj ranjene životinje. Osoba koja je liječnik nije stala ozlijeđenom policajcu. To su etika, moral i hrabrost hrvatske politike.
Da li je moguće da će taj čovjek, liječnik koji je okrenuo glavu od ranjene osobe, i dalje ostati ministar u Vladi Republike Hrvatske?”, napisao je Sinčić na svom Facebook profilu.

Ravnatelj KB Sestre milosrdnice Mario Zovak u izjavi za medije nakon završetka operacije rekao je da je operacija ranjenog policajca potrajala, ali da je stabilno i nije životno ugrožen, a za nekoliko dana čeka ga još jedna operacija.

https://www.facebook.com/ivsincic/posts/2792439394308565

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari