BIZARNA KRAĐA

Video | Širi se snimka iz ukradenog tramvaja: ‘Evo ga, 50 na sat. Di ste sad, pi*ke!’

Mladić koji je ukrao i vozio tramvaj u Zagrebu, nazvao je prijatelje u WhatsApp grupu i time se hvalio. S obzirom na to da istraga traje, a riječ je možda i o maloljetnicima, identitete smo sakrili. Više u videoprilogu RTL-a!

Jučer je objavljena vijest kako je jedan mladić u Zagrebu ukrao tramvaj, vozio ga nekoliko stanica po Trešnjevci i zatim dao petama vjetra.

Iz policije su potvrdili da znaju i za bizarnu snimku krađe koja se širi društvenim mrežama, piše Danas.hr.

Snimio ju je sam mladić koji je ukrao i vozio tramvaj u Zagrebu, nazvao je prijatelje u WhatsApp grupu i time se hvalio. S obzirom na to da istraga traje, a riječ je možda i o maloljetnicima, identitete smo sakrili.

“Jel’ moguće da voziš tramvaj”, čuje se na snimci.

“Jesam, jesam! Tu sam, evo me! Di ste sad, pi…? Di ste sad, je*em vam mater! E, moram vozit, posao čeka”, govori mladić koji vozi tramvaj.

“Jel’ ti to po Trešnjevci voziš tramvaj?”, pitao je jedan od sudionika razgovora.

‘Policija mi je tu’

“Evo ga, 50 na sat. Isuse, e, policija mi je tu, policija mi je tu! Prošla je policija, niš ne kuže”, rekao je “vozač”.

Za mladićem koji je ukrao tramvaj intenzivno se traga, a sasvim sigurno teretit će ga za kazneno djelo krađe, ali i za upravljanje bez dozvole, za što je predviđena kazna do 2650 eura.

Ovisno o procjeni Državnog odvjetništva, moglo bi ga se teretiti za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, za što je predviđena kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari