UKRAO I TORBICU

Širom Rijeke provalio u čak 13 automata! Napokon je uhićen

Foto: Riportal

Osumnjičenik je na području Rijeke počinio 13 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem u automate iz kojih je otuđio novac

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Policija ga sumnjiči da je, tijekom mjeseca svibnja i lipnja pa do 21. srpnja, na području grada Rijeke počinio 13 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem u automate s prehrambenim proizvodima iz kojih je otuđio novac.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osim navedenih provala počinio i kazneno djelo krađe. U trgovačkom centru u Rijeci je ,naime, otuđio torbicu s osobnim dokumentima i novcem slovenske državljanke čime ju je oštetio za oko tisuću kuna.

Provalama u automate oštećene su četiri tvrtke s područja Buzeta, Rijeke i Zagreba za najmanje 20 000 kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i biti će vraćen vlasnicima.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih 13 kaznenih djela teške krađe, kao i jedne krađe, 51-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari